Urval av kunder

Vi har annonserat i villabladet sydväst i flera år och är väldigt nöjda med resultatet detta givit oss. Vi drar ner på all printannonsering generellt, men just villabladet når de kunder vi önskar i ett format som känns rätt för vårt varumärke, dessutom producerad på ett högklassigt sätt. Med intressant läsning som jag själv uppskattar.”Sydväst magasin är nyckeln till framgång, både för stora och små verksamheter och varumärken.

Mikael Phil

Kvik Svågertorp

Moblero är en relativt ny möbelbutik i Staffanstorp ca 3 år.

Vår tanke är att erbjuda ett sortiment med produkter, som vi själva stolt vill ställa in i våra privata hem.

Vi är stolta över leverantörerna som valt att satsa tillsammans med oss!

Precis lika stolta är vi för samarbetet med Stefan och Villabladet Sydväst, detta eleganta magasin ger oss nya kunder varje nytt nummer som distruberas. Effekten håller dessutom i sig länge, våra kunder refererar till våra annonser i Sydvästan veckor efteråt.”

Magnus Elgenkrona

VD

Moblero

Ett stilrent och informativt inspirationsmagasin med fokus på spännande arkitektur och inredning.

En bra kanal att synas för både stora och små entreprenörer som vill rikta sin marknadsföring till rätt kundgrupp och i ett format som andas kvalitet. Ett coffee table-magasin med lång livslängd för alla som är intresserade av spektakulära byggnader och bostadsdrömmar!

-Sydväst är ledande i sin bransch och vi är ledande i vår bransch. Därför har vi alltid haft ett nära samarbete som fungerat felfritt under årens gång.

Svensk Nyproduktion Syd/Svenska Mäklarhuset Christoffer Olsson-Sydväst är ledande i sin bransch och vi är ledande i vår bransch.Vi är stolta att säga att vi är en stor annonsör i Sydväst.

Rasmus Scheffler/Avloppsjouren AB


Proffsig inredningstidning

- Vi har annonserat med Villabladet Sydväst i många år tycker dom jobbar med sin tidning på ett proffsigt vis. Trevliga reportage som är inspirerande samt annonser som når ut till konsumenten. Vi har kunder som kommer in i butiken med annonsen med sig. Då tycker vi att man lyckats.

Anders Ingvarsson/Eldabutiken i Malmö


Inspirerande läsning

- Att synas i rätt lokala forum är viktigt för Audi Malmö. Det är kul och inspirerande läsning i magasinet, snygga hus och spännande byggprojekt runt om i världen. Kul att även se att många av våra egna kunder också är annonsörer i villamagasinet Sydväst.

Mikael Reslow/Audi i Malmö


Inredningstidning av hög kvalitet och bra räckvidd

- Sydväst Inspiration är en inredningstidning av hög kvalitet och bra räckvidd i lokalområdet. Innehållet är inspirerande och fångar trender och nyheter i både stort och smått. Tidningens läsare matchar vår målgrupp så därför har vi sedan många år sett Sydväst som en självklar del i vår mediaplan.

Joakim Malmsten/ Bona i Malmö


Högt läsvärde

- Landgren annonserar i varje utgåva av Sydväst eftersom den erbjuder en härlig mix av inspiration och högt läsvärde. Fortsätt så!

Peter Landgren/ Landgren i Malmö


Helt enkelt en perfekt inredningstidning

Villabladet Sydväst är utan konkurrens den bästa inredningstidningen för oss att annonsera i. Vi får ett otroligt gensvar på våra annonser. Det berättar Jan-Ewe Larsson på Trelleborgs Trädgårdsanläggning, som tycker att tidningen fungerar så effektivt som annonsmedium att han redan har bokat in hela nästa år.

- Villabladet Sydväst är verkligen bra och lättläst, säger han. Det är en riktig tidning som man till skillnad från många andra trycksaker som kommer i brevlådan verkligen läser. Tidningen har bra innehåll, är snyggt utformad och har lagom mycket annonser. Helt enkelt en perfekt tidning att annonsera för alla som jobbar med hus och trädgårdar. Trelleborgs Trädgårdsanläggning startade 1989 och har i dag 17 anställda. Från att ha varit ett renodlat trädgårdsföretag arbetar man nu också mycket med fastighetsskötsel.

- Efterhand har vi fått förfrågan om hjälp med "traditionella vaktmästarsysslor", berättar Jan-Ewe Larsson. Detta har gjort att vi i dag har totalansvaret för många bostadsrättsföreningar och privata fastigheter. Det är faktiskt denna marknad som växer mest. I stället för att ha anställda vaktmästare anlitar man oss


Vi är verkligen nöjda med tidningen

Golvpoolen i Malmö är en av Villabladet Sydvästs trognaste annonsörer.
- Vi tycker att det är en bra och proffsig produkt som det är positivt att synas i för ett företag som vårt. Golvpoolen är ett av Sveriges största företag inom golv, kakel, badkar och badrumsinredningar. I butiker på i Malmö,Lomma Helsingborg finns en av landets största utställningar där besökarna kan botanisera bland de senaste trenderna inom, kakel, badrum och trägolv. Ett hundratal utställningsmiljöer sätter fart på inspirationen. Golvpoolen annonserar i en mängd olika medier. Villabladet Sydväst är en av de tidningar som man prioriterar.

Vi är verkligen nöjda med tidningen.

Christina Trolle

VD Golvpoolen


Annonser som ger resultat

- Många kunder kommer in i butiken med annonsen från villamagasinet Sydväst med sig. Det visar att annonserna ger resultat.
Det säger Lennart Nilsson på Fönstergården Idealfönster i V Vemmenhög utanför Skurup som sedan flera år annonserar i varje nummer av Villabladet Sydväst.

- Vi är verkligen nöjda med responsen från tidningens läsare. Det märks att tidningen är mycket läst. Från början hade Lennart Nilsson tänkt annonsera i Vi i Villa, men kom fram till att det skulle bli alldeles för dyrt.

- När vi blev kontaktade av Villabladet Sydväst tyckte vi att det var ett intressant alternativ. Särskilt med tanke på priset. Vi beslöt att satsa på tidningen – och det har vi inte ångrat. Tidningen är verkligen bra. Fönstergården Idealfönster har funnits sedan 1951 och har fyra anställda. Företaget säljer och monterar fönster och dörrar i specialmått. Vi anlitar olika fönstertillverkare.

Lennart Nilsson

Fönstergården