Referenser

Ett stort tack till våra annonsörer!

Det är tack vare dem som det är möjligt för oss att ge ut vårt magasin Sydväst Inspiration.
Ett speciellt tack till våra huvudannonsörer just nu!

Atlantis Sängspecialisten Audi Avloppsjouren
Betong & Marmor Blomstra på Limhamn Bona
Bosch Thermoteknik Din Bil Dina Försäkringar
Ditec Eldabutiken i Malmö Electrolux Home
Folkpool Fönsterfabriken Fönstergården Idealfönster
Gabriel Keramik Golvpoolen Heda
Hulténs Möbler & Markiser JKE Design Jaguar
Jotun Kvik Landgren
Landrover Lexus Lindströms
Living Furniture Malmö Opera Marbodal
Morups Fönster Nibe Nordanå Grusterminal
Norrgavel Qvist Glasmästeri Retro FM
Rullux Skorstensteamet i Skåne Skurups Brasvärmebutik
Skånsk fönstermiljö Solklar Stena Line
Svenska Huscompagniet Svenska Kakel Vedkraft

Ett stilrent och informativt inspirationsmagasin med fokus på spännande arkitektur och inredning. En bra kanal att synas för både stora och små entreprenörer som vill rikta sin marknadsföring till rätt kundgrupp och i ett format som andas kvalitet. Ett coffee table-magasin med lång livslängd för alla som är intresserade av spektakulära byggnader och bostadsdrömmar!-Sydväst är ledande i sin bransch och vi är ledande i vår bransch. Därför har vi alltid haft ett nära samarbete som fungerat felfritt under årens gång.

Svensk Nyproduktion Syd/Svenska Mäklarhuset Christoffer Olsson-Sydväst är ledande i sin bransch och vi är ledande i vår bransch.Vi är stolta att säga att vi är en stor annonsör i Sydväst.

Rasmus Scheffler/Avloppsjouren AB


- Vi har annonserat med Villabladet Sydväst i många år tycker dom jobbar med sin tidning på ett proffsigt vis. Trevliga reportage som är inspirerande samt annonser som når ut till konsumenten. Vi har kunder som kommer in i butiken med annonsen med sig då tycket att man lyckats.

Anders Ingvarsson/Eldabutiken i Malmö


- Att synas i rätt lokala forum är viktigt för Audi Malmö. Det är kul och inspirerande läsning i magasinet, snygga hus och spännande byggprojekt runt om i världen. Kul att även se att många av våra egna kunder också är annonsörer i Villabladet Sydväst.

Mikael Reslow/Audi i Malmö


- Sydväst Inspiration är en tidning av hög kvalitet och bra räckvidd i lokalområdet. Innehållet är inspirerande och fångar trender och nyheter i både stort och smått. Tidningens läsare matchar vår målgrupp så därför har vi sedan många år sett Sydväst som en självklar del i vår mediaplan.

Joakim Malmsten/ Bona i Malmö


- Landgren annonserar i varje utgåva av Sydväst eftersom den erbjuder en härlig mix av inspiration och högt läsvärde. Fortsätt så!

Peter Landgren/ Landgren i Malmö


Villabladet Sydväst är utan konkurrens den bästa tidningen för oss att annonsera i. Vi får ett otroligt gensvar på våra annonser. Det berättar Jan-Ewe Larsson på Trelleborgs Trädgårdsanläggning, som tycker att tidningen fungerar så effektivt som annonsmedium att han redan har bokat in hela nästa år.

- Villabladet Sydväst är verkligen bra och lättläst, säger han. Det är en riktig tidning som man till skillnad från många andra trycksaker som kommer i brevlådan verkligen läser. Tidningen har bra innehåll, är snyggt utformad och har lagom mycket annonser. Helt enkelt en perfekt tidning att annonsera för alla som jobbar med hus och trädgårdar.Trelleborgs Trädgårdsanläggning startade 1989 och har i dag 17 anställda. Från att ha varit ett renodlat trädgårdsföretag arbetar man nu också mycket med fastighetsskötsel.

- Efterhand har vi fått förfrågan om hjälp med "traditionella vaktmästarsysslor", berättar Jan-Ewe Larsson. Detta har gjort att vi i dag har totalansvaret för många bostadsrättsföreningar och privata fastigheter. Det är faktiskt denna marknad som växer mest. I stället för att ha anställda vaktmästare anlitar man oss


Golvpoolen i Malmö är en av Villabladet Sydvästs trognaste annonsörer.
Företagets VD Stefan Lindberg förklarar varför:

- Vi tycker att det är en bra och proffsig produkt som det är positivt att synas i för ett företag som vårt. Golvpoolen är ett av Sveriges största företag inom golv, kakel, badkar och badrumsinredningar. I butiken på Jägersrovägen i Malmö finns landets största utställning med en yta på 3 600 kvadratmeter där besökarna kan botanisera bland de senaste trenderna inom, kakel, badrum och trägolv. Ett hundratal utställningsmiljöer sätter fart på inspirationen. Golvpoolen annonserare i en mängd olika medier. Villabladet Sydväst är en av de tidningar som man prioriterar.

- Det är svårt att mäta exakt vad just annonserna i Villabladet betyder för oss, säger Stefan Lindberg. Det är helheten som är viktig. Men hade vi inte trott på tidningen hade vi naturligtvis inte annonserat. En viktig faktor för Stefan Lindberg är kontakterna med tidningens säljare. Bra relationer är en nödvändighet.

- Vi har byggt upp ett bra och nära samarbete, berättar han. Vi möts alltid av en positiv respons. Är det något vi inte gillar kan vi säga ifrån. Eventuella problem blir snabbt lösta. Vi är verkligen nöjda med tidningen.

- Många kunder kommer in i butiken med annonsen från Villabladet Sydväst med sig. Det visar att annonserna ger resultat.
Det säger Lennart Nilsson på Fönstergården Idealfönster i V Vemmenhög utanför Skurup som sedan flera år annonserar i varje nummer av Villabladet Sydväst.

- Vi är verkligen nöjda med responsen från tidningens läsare. Det märks att tidningen är mycket läst. Från början hade Lennart Nilsson tänkt annonsera i Vi i Villa, men kom fram till att det skulle bli alldeles för dyrt.

- När vi blev kontaktade av Villabladet Sydväst tyckte vi att det var ett intressant alternativ. Särskilt med tanke på priset. Vi beslöt att satsa på tidningen – och det har vi inte ångrat. Tidningen är verkligen bra. Fönstergården Idealfönster har funnits sedan 1951 och har fyra anställda. Företaget säljer och monterar fönster och dörrar i specialmått. Vi anlitar olika fönstertillverkare.

- Vi svarar för allting, berättar Lennart Nilsson. Vi åker ut och mäter, beställer fönster, monterar dem och tar med oss de gamla. Vill kunden ha fönster som inte finns i standarsmått ordnar vi det också,utan att ta extra betalt